Puteți lăsa o persoană, de obicei partenerul, să vadă câteva dintre conturile dvs. personale. Alegeți fiecare cont și cât vede. Poate doar să privească, nu să schimbe ceva.
Nepartajat
Nu vede nimic. Este setarea implicită.
Doar soldul
Vede cât e în cont.
Solduri + tranzacții
Vede soldul și fiecare înregistrare.
Întrebări și răspunsuri
Cum încep să partajez?
Deschideți Partajați finanțele mele personale (din Gestionați partajarea), alegeți persoana, apoi fiecare cont și nivelul, și salvați.
Cu cine pot partaja?
Cu persoane cu care sunteți deja într-un spațiu.
Cum opresc partajarea?
Deschideți același ecran și dezactivați contul sau eliminați persoana. Se oprește imediat.
Partenerul îmi poate edita înregistrările?
Nu. Partajarea este doar pentru citire. Nimeni nu vă poate edita înregistrările personale.
Partenerul va vedea celelalte spații ale mele?
Nu. Dacă un cont partajat a plătit ceva într-un spațiu în care el nu e, vede doar că a existat activitate în spațiu.
Unde văd ce partajează alții cu mine?
În Partajate cu mine. Vedeți exact ce au ales să partajeze.
Nu ați găsit răspunsul? Vedeți pagina de asistență sau scrieți la support@gmwallet.app.